Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΔΙΠΤ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΔΙΠΤ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στην αναγκαιότητα στήριξης των έντυπων ΜΜΕ τα οποία, όπως είπε, «αναδεικνύουν τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και συμβάλλουν στον πλουραλισμό της ενημέρωσης» αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου.

«Κεντρικός πυλώνας της Δημοκρατίας είναι η αντικειμενική ενημέρωση. Οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε και να υπερασπιστούμε την προσπάθεια των άνθρωποι του Τύπου να επιβιώσουν στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης», σημείωσε ο κ. Γ. Πατούλης

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (Βασιλίσσης Σοφίας 25 – γ΄ όροφος).

Η ΕΔΙΠΤ είναι η δεύτερη παλαιότερη Δημοσιογραφική Οργάνωση της χώρας (ιδρύθηκε το 1939) και ήδη συμπληρώνει 79 χρόνια δημιουργικής παρουσίας και προσφοράς στην ελληνική κοινωνία.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ παρέστη στην εκδήλωση μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ένωσης, M. Σαββάκη, και της γενικής γραμματέως, Πέννυς Καλύβα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet