Συνάντηση του συνδυασμού Γαλάτσι – Ζούμε Εδώ με τον Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση του συνδυασμού Γαλάτσι – Ζούμε Εδώ με τον Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου

Ο συνδυασμός Γαλάτσι – Ζούμε Εδώ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γαλατσίου Κώστα Ζώμπο συνεχίζει τις επαφές του με πολίτες και φορείς της πόλης. Μετά συνάντηση με τον Σύλλογο Επτανησίων Γαλατσίου, αυτήν τη φορά ακολούθησε εποικοδομητική κουβέντα με τους Πελοποννησίους Γαλατσίου στη νέα και φιλόξενη αίθουσα του συλλόγου.

Ο κ. Κώστας Ζώμπος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι άκουσαν τις προτάσεις, τις ιδέες αλλά και τα παράπονα του Συλλόγου Πελοποννησίων. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αφού διατύπωσαν τις ιδέες τους για το Γαλάτσι, στάθηκαν και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως σύλλογος. «Υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης» είπαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού, παραθέτοντας το παράδειγμα των επιχορηγήσεων για το καλοκαιρινό και χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ του Δήμου. Όπως είπαν «υπάρχει σοβαρό θέμα με τις επιχορηγήσεις», αφού, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, έχουν ενημερωθεί ότι θα λάβουν το 2019 χρήματα που αντιστοιχούν στη φετινή, αλλά και την επόμενη χρονιά και ακόμα περιμένουν. Την ίδια ώρα, συζήτησαν με τον κ. Ζώμπο για καθημερινά προβλήματα όπως ο χώρος στέγασης των εκδηλώσεων, καθώς πολλές φορές έχουν επισημάνει στο παρελθόν την ακαταλληλότητα του χώρου του «ΠΑΛΑΙ».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου από πλευράς του, τόνισε ότι είναι ζωτικής σημασίας οι ανάγκες των φορέων της πόλης, είπε ότι όλα τα θέματα που συζήτησαν θα ληφθούν υπόψιν από τον συνδυασμό Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ και δεσμεύθηκε ότι οι συναντήσεις τους δεν σταματούν εδώ αφού σκοπεύει να έχει επαφή με τους φορείς της πόλης κυρίως μετά τον Μάιο του 2019.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Γαλατσίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Κατσούλας, ο αντιπρόεδρος, Ηλίας Ηλιόπουλος, ο ταμίας, Γιώργος Μάλλιος, ο υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, Μάριος Αναγνωστόπουλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκος Κανάκης και Γιώργος Γαιτανάρης, το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Βασίλης Αγγελόπουλος και το αναπληρωματικό μέλος Νίκος Κάτσαρης. Από τον συνδυασμό Γαλάτσι. Ζούμε Εδώ παρέστησαν, επίσης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Νάτου και Έλενα Γλέζου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet