Πακέτα τροφίμων για πολίτες των Δήμων-μελών του παρέχει ο ΣΒΑΠ
Κοινωνία

Πακέτα τροφίμων για πολίτες των Δήμων-μελών του παρέχει ο ΣΒΑΠ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής  του, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), θέλοντας να στηρίξει τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες συμπολιτών μας ενόψει των Χριστουγέννων, παρέδωσε στους υπεύθυνους της Κοινωνικής Πολιτικής των 16 Δήμων – μελών του voucher που αντιστοιχούν σε 320 πακέτα τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν σε δημότες τους που έχουν ανάγκη.

Η παράδοση των voucher έγινε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με παιδικές χορωδίες, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»,  σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Καρύμπας, ο οποίος παρέλαβε voucher που αντιστοιχούν σε 20 πακέτα τροφίμων, που θα διατεθούν σε πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής ο Γιάννης Κεχρής, ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και υπεύθυνος των προγραμμάτων του Συνδέσμου Παύλος Καμάρας, η αντιδήμαρχος Τ.Υ. Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρία Μουρατίδη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παπάγου – Χολαργού Ειρήνη Βεντουζά.

Επίσης παρευρέθηκαν και παρέλαβαν τα voucher, οι αντιδήμαρχοι Γεώργιος Καρύμπας, Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Ελένη Χατζή, Δήμου Νέας Ιωνίας, Χαρίκλεια Νικολοπούλου, Δήμου Μεταμόρφωσης, Κλειώ Ανδρέου, Δήμου Παιανίας, Μαρία Μουντάκη – Αθανασάκου, Δήμου Παπάγου-Χολαργού, καθώς και οι πρόεδροι και εκπρόσωποι της Κοινωνικής Πολιτικής των Δήμων – μελών: Πέτρος Κόνιαρης, Ευδοκία Καλούμερη, Ιωάννα Γκέκα, Χάρις Δρέττα, Κατερίνα Καραλή, Αλεξάνδρα Νταγιαντά, Μαρίνα Βενιεράκη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet