Πρωταθλητής ο Α.Ο. Βριλησσίων στο 2ο Διαδημοτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων του ΣΒΑΠ
Αθλητισμός

Πρωταθλητής ο Α.Ο. Βριλησσίων στο 2ο Διαδημοτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων του ΣΒΑΠ

Ο Α.Ο. Βριλησσίων κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή του 2ου Διαδημοτικού Τουρνουά ποδοσφαίρου Παίδων ΣΒΑΠ, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος με τη συμμετοχή ομάδων από τους δήμους – μέλη του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η τελετή λήξης του τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου στο γήπεδο Μελισσίων.

Τα τελικά αποτελέσματα ήταν: 1η θέση: Α.Ο. Βριλησσίων, 2η θέση: Κένταυρος Βριλησσίων. Στους ημιτελικούς αγώνες τα τελικά σκορ ήταν Ψυχικό (ΠΟΨ) – Α.Ο. Βριλησσίων 1-2 και Ελευθερούπολη – Κένταυρος Βριλησσίων 3-3 (πεν. 3-4).

Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές μεταλλίων και του κυπέλλου στα παιδιά.

Ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ Αλέξης Μαυραγάνης και η δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου απηύθυναν χαιρετισμό και παρέδωσαν το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα, συγχαίροντας παράλληλα και την φιναλίστ ομάδα και όλους τους αθλητές των 15 ομάδων που συμμετείχαν, καθώς και τους προπονητές τους και όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και έκαναν τις απονομές μεταλλίων στους μικρούς αθλητές, ο Τάσος Δημητρίου, αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Βριλησσίων, ο Πέτρος Κόνιαρης, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου, και η Αναστασία Αβραμίδη – Κοτσιρέα, δημοτική σύμβουλος Δήμου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet