Τομέας Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ: Ζωοδότρα δύναμη ο Πολιτισμός
Αυτοδιοίκηση

Τομέας Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ: Ζωοδότρα δύναμη ο Πολιτισμός

Ευχές για «Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα» δίνουν με μήνυμά τους ο πρόεδρος, Γιώργος Πατούλης, και η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού, Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ).

Με βασικό άξονα ελπίδας τον Πολιτισμό, σημειώνουν:

Σε μια περίοδο που όλα αναιρούνται και απαξιώνονται, ο Πολιτισμός, ως αέναος φάρος ελπίδας του ανθρώπινου πνεύματος, φορέας και εκφραστής ιδεών και αξιών, μπορεί να διαδραματίσει τον πιο σπουδαίο ρόλο στην Αυτοδιοίκηση του συλλογικού πνεύματος, της εμπιστοσύνης και της ειλικρινούς προσφοράς. Έχει την καθηλωτική δύναμη να εμπνέει και να καθοδηγεί ποιοτικές εκφάνσεις ψυχαγωγίας και κοινωνικής δημιουργίας μέσα από την επίτευξη διαδημοτικών δράσεων, αγκαλιάζοντας κάθε μορφή τέχνης.

Αυτή τη ζωοδότρα δύναμη του Πολιτισμού οφείλουμε να τη μεταλαμπαδεύσουμε όλοι μαζί, δημότες και δήμοι, σε κάθε τοπική κοινωνία, σε κάθε συμπολίτη μας, κάνοντας πράξη το όραμα για μια διαδημοτική καλλιτεχνική διασύνδεση, μέσα από την ανταλλαγή των πολιτιστικών μας δομών.

Με όχημα το όραμα για μια ουσιώδη πολιτιστική διαδημοτική συμπόρευση, αυτές τις κατανυκτικές Άγιες Ημέρες, βαδίζοντας προς την κορύφωση του Θείου δράματος, ας πιστέψουμε στον Άνθρωπο που κρύβουμε μέσα μας, προσευχόμενοι για καλύτερες ημέρες Αλληλεγγύης, Εμπιστοσύνης και Ανθρωπισμού.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Τομέας Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος

Γιώργος Πατούλης

Η εντεταλμένη σύμβουλος

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet