«Παρών» ο ΣΠΑΠ σε επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. στον ΣΠΑΥ
Αυτοδιοίκηση

«Παρών» ο ΣΠΑΠ σε επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. στον ΣΠΑΥ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου για την Προστασία του Υμηττού (ΣΠΑΥ) και το Πυροφυλάκιο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών του Δήμου Ηλιούπολης, επίσκεψη στην οποία παραβρέθηκε και ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο Συνδέσμων.

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΠΑΥ
Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΠΑΥ

Τον πρόεδρο της Ν.Δ. υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν ο δήμαρχος Ηλιούπολης και πρόεδρος του ΣΠΑΥ Βασίλης Βαλασόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Βύρωνα και πρόεδρος του ΣΠΑΥ, εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Νίκος Χαρδαλιάς, ο αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και οι εθελοντές του Δήμου Ηλιούπολης. Από πλευράς ΣΠΑΠ συμμετείχαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος και το μέλος του Δ.Σ., αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδας Πέτρος Πουλάκης, συνοδευόμενοι από εθελοντές του Συνδέσμου.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για το συνεχές και έμπρακτα αποδεδειγμένο ενδιαφέρον του για το περιβάλλον και τις δράσεις προστασίας και προφύλαξης του, μέρος των οποίων δράσεων έχουμε αναλάβει εμείς οι Σύνδεσμοι. Είμαστε εδώ σήμερα στο πλαίσιο της συνεργασίας που εγκαινιάσαμε πέρυσι το καλοκαίρι με τον ΣΠΑΥ, η οποία θα συνεχιστεί και φέτος με κοινές δράσεις και πολιτικές πρόληψης και καταστολής. Είναι αυτονόητο ότι ο ΣΠΑΠ συμμετέχει και θα συμμετέχει σε κάθε δράση που διοργανώνουν οι υπόλοιποι Σύνδεσμοι, στην προσπάθεια να συμβάλλει αποτελεσματικά στη διατήρηση και ανάπλαση του Αττικού, αστικού, περιαστικού και δασικού περιβάλλοντος».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet