Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της παράταξης Μπορούμε Καλύτερα στην Πεντέλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της παράταξης Μπορούμε Καλύτερα στην Πεντέλη

Με μία πρωτοφανή προσέλευση των πολιτών του Δήμου Πεντέλης, υποψήφιων συμβούλων, στελεχών, φίλων και υποστηρικτών του Συνδυασμού “Μπορούμε Καλύτερα”, πραγματοποιήθηκαν ο αγιασμός, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού και η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Η Υποψήφια Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου, δήλωσε, “Κινούμαστε στο μέλλον με εμπειρία και όραμα”.

Η Νατάσσα Κοσμοπούλου, παρουσιάζοντας ένα ψηφοδέλτιο σύνθεσης και ελπίδας, από την κοινωνία για την κοινωνία, προσκάλεσε όλες και όλους να συνεργαστούν για να γίνει ο “Δήμος Πεντέλης” ο Δήμος που μας αξίζει.

Κατά την ομιλία της αναφέρθηκε στο ταξίδι, που ξεκίνησε 10 μήνες πριν και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους και τους πέντε δημοτικούς συμβούλους, για την ώθηση και τη στήριξή τους σε αυτή την απόφαση, να ηγηθεί του Συνδυασμού, διεκδικώντας την Δημαρχία της Πεντέλης, με σκοπό “ να δημιουργήσουμε έναν Δήμο καθαρό, φωτεινό, φιλικό, πράσινο και φιλόξενο που θα είναι μια μεγάλη αγκαλιά για όλους”.

Η Υποψήφια Δήμαρχος ξεκίνησε την ομιλία της, κάνοντας αναφορά στα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα και στα όσα βιώνουν οι συνάνθρωποί μας των πληγεισών περιοχών, επισημαίνοντας την δράση αλληλεγγύης που ξεκινά την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου με συγκέντρωση καθαρών ρούχων, ξηράς τροφής και νερού για τους πληγέντες, στο εκλογικό κέντρο τους Συνδυασμού «Μπορούμε Καλύτερα» (Ελευθερίου Βενιζέλου 12 και ώρες 10.00–14.00 & 17:00-20:00)

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet