Επικοινωνιακά… καρφώματα από τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Γιώργο Παπαδημητρίου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Επικοινωνιακά… καρφώματα από τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Γιώργο Παπαδημητρίου

Η δημοτική παράταξη Ηράκλειο Πολιτών συνεχίζει να εκμεταλλεύεται στο έπακρον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να κερδίσει κυρίως τα νεανικά κοινά ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Αυτή τη φορά, ο «μπασκετικός» (πρώην παίκτης του Τυφώνα) επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας, λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Μανίλα, όπου συμμετέχει στο Μουντομπάσκετ και να ανεβάσει το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok.

Το video, όπως αναφέρει η παράταξη, έφθασε τις 50.000 προβολές και σχεδόν 2.000 αντιδράσεις, «αριθμοί τεράστιοι αν αναλογιστούμε ότι ο Παπαδημητρίου δημιούργησε λογαριασμό TikTok (@george.papadimitriou) τον Ιούλιο», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά. Η ίδια η παράταξη εξηγεί την επιτυχία του βίντεο, τονίζοντας ότι «η αγάπη του κόσμου για την Εθνική μπάσκετ και ο έξυπνος τρόπος που παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο σποτάκι, φαίνεται πως προκάλεσαν το ενδιαφέρον του κοινού και ιδιαίτερα της νεολαίας, αφού εκεί εντοπίζονται οι περισσότεροι χρήστες του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου».

@george.papadimitriou

Καλή επιτυχία! 🇬🇷 Πιστεύουμε σε εσάς! ✌️#γιωργος_παπαδημητριου #kontastousirakliotes #ηρακλειο_αττικης #fibaworldcup2023 #hellasbasketball #fibawc

♬ πρωτότυπος ήχος – Γιώργος Παπαδημητρίου

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet