Ηλ. Αποστολόπουλος: Μετά από 9 χρόνια στη διοίκηση, αισθάνομαι τον ίδιο ενθουσιασμό για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ηλ. Αποστολόπουλος: Μετά από 9 χρόνια στη διοίκηση, αισθάνομαι τον ίδιο ενθουσιασμό για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, σε όσες και όλους μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην εκδήλωση απολογισμού του έργου μας και στην παρουσίαση των 62 πρώτων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής μας Παράταξης Μαζί για την πόλη μας.

Όποιο και αν είναι το νήμα που μας ενώνει ξέρετε ποιος είμαι, πώς εργάζομαι, αν επιδιώκω τις συνεργασίες, αν η εκλογή μου άλλαξε το χαρακτήρα μου. Και νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν ότι είμαι πάντα ο Ηλίας που γνωρίσατε, που στηρίξατε, που εμπιστευθήκατε, που συνεργαστήκατε.

Ο Ηλίας που προσπαθεί κάθε μέρα να αφήσει κάτι πίσω του για να δικαιώσει την τιμή που του έχετε κάνει να είναι Δήμαρχος αυτού του σπουδαίου Δήμου. Το μόνο για το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι μετά από 9 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου μας αισθάνομαι ακόμα την ίδια όρεξη, το ίδιο πάθος, τον ίδιο ενθουσιασμό όπως την πρώτη ημέρα που ξεκίνησα. Όσο περήφανος νιώθω κοιτάζοντας πίσω τα όσα κάναμε, άλλο τόσο αποφασισμένος νιώθω να δω να πραγματοποιούνται όσα έχουμε σχεδιάσει και υποσχεθεί.

Η φλόγα της δημιουργίας μέσα μου, είναι ακόμα δυνατή. Και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό αφορά όλη την ομάδα μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου. Εκείνους που ξεκινήσαμε μαζί, αλλά και όσους βρεθήκαμε στην πορεία και στην οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet