Η εκλογική διακήρυξη και οι πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η εκλογική διακήρυξη και οι πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι

Ο εκλογικός συνδυασμός Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι αποτελεί μια ενωτική –αγωνιστική – ανατρεπτική παρέμβαση στο Δήμο Αμαρουσίου, που συγκροτήθηκε τον Ιούλιο του 2023, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες στη βάση της εκλογικής συνεργασίας, ανεξάρτητων δημοκρατικών πολιτών, από δυνάμεις της μαχόμενης Αριστεράς και των τοπικών κινημάτων καθώς και των Δημοτικών κινήσεων «Ενότητα – Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» και «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ».

Συλλογικότητες και πρόσωπα με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και ιδεολογικές αναφορές ενωθήκαμε για να προωθήσουμε στην τοπική κοινωνία καταρχήν αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο, τους στόχους της εκλογικής μας διακήρυξης.

Όσοι/-ες συμμετέχουμε στο συνδυασμό δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε με αγωνιστικότητα, και συνέπεια τις συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες και τους στόχους μας.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα εφαρμόσει στην πράξη αυτό που οραματιζόμαστε και για την κοινωνία ολόκληρη. Δηλαδή τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας και της συλλογικής λήψης των αποφάσεων στα πλαίσια της ομοφωνίας ή της μέγιστης δυνατής πλειοψηφίας, αν αυτό απαιτηθεί. Η δημόσια εκπροσώπηση μας θα γίνεται με εναλλαγή από πρόσωπα αιρετά και ανακλητά από τη γενική συνέλευση του συνδυασμού.

Η Διακήρυξη που παρουσιάζουμε και το εκλογικό μας πρόγραμμα θα επικυρωθούν από τη Γενική Συνέλευση του συνδυασμού που θα γίνει πριν από την κατάθεση του ψηφοδελτίου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet