Η Μ. Σταυράκη – Πατούλη στην κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Μ. Σταυράκη – Πατούλη στην κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας

Στην κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο) Νέας Δημοκρατίας Λυκόβρυσης – Πεύκης, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνομίλησε με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσο Μαυρίδη, κυβερνητικά και αυτοδιοικητικά στελέχη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, και αντάλλαξε ευχές για το 2023, με επίκεντρο τις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, αναφέρθηκε στους κοινούς αγώνες που τη συνδέουν με την Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Λυκόβρυσης – Πεύκης Βενετία Κολοκοτρώνη, και ευχήθηκε στα στελέχη της οργάνωσης μια ισχυρή αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές.

«Εύχομαι το 2023 να είναι μια χρονιά ισχυρής αυτοδυναμίας για τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές. Ενώμενοι θα διεκδικήσουμε την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη, μια σύγχρονη Ελλάδα. Με επίκεντρο τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπου μεγάλωσα και είμαι υποψήφια, με τους συνεργάτες μου, Ενωμένοι, θα διεκδικήσουμε όσα αξίζουν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, και δικαιούται, με στόχο έναν νέο Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, δίπλα στον δημότη, έναν Δήμο που θα προσφέρει καλύτερες προοπτικές και ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet