Η πρώτη πράξη της Πράξης στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ψυχικού
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η πρώτη πράξη της Πράξης στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ψυχικού

Με πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης ΠΡΑΞΗ, ασφαλτοστρωθήκαν σήμερα οι δίοδοι εισόδου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ψυχικού. 

Το συγκεκριμένο έργο ήταν ένα πάγιο αίτημα των δημοτών της περιοχής,  εδώ και πολλά χρόνια, στο οποίο όμως ποτέ δεν ανταποκρίθηκε η απερχόμενη δημοτική αρχή, αγνοώντας τους επιδεικτικά. 

Από νωρίς το πρωί συνεργεία οδοποιίας έπιασαν δουλειά στην εκκλησία του δήμου μας και έστρωσαν νέα άσφαλτο φτιάχνοντας εκ νέου τις διόδους του Ιερού Ναού, καθώς μέχρι χθες ήταν γεμάτα λακούβες από την φθορά του χρόνου. 

Οι εκπρόσωποι του Ιερού Ναού είχαν ζητήσει από το 2019 από τη δημοτική αρχή να γίνει ανακατασκευή των δρόμων, μια και είχαν προκληθεί ατυχήματα από τις δεκάδες λακκούβες των δρόμων. 

Μάλιστα το θέμα της ανακατασκευής των διόδων του Ιερού Ναού η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου το είχε θέσει στο Κοινοτικό Συμβούλιο από το 2019 ( αρ.αποφ.15-17/10/19) όταν ήταν πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού, αλλά ο απερχόμενος δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης αδιαφόρησε, όπως αδιαφορεί πάντα για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου. 

Η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου ενεργοποιήθηκε άμεσα και επόπτευσε η ίδια τη διαδικασία εκτέλεσης του έργου σήμερα Τετάρτη, κάνοντας πράξη την επιθυμία των πιστών ώστε να έχουν εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στο ναό. 

Οι εργασίες έγιναν σε πλήρη συνεργασία με την εκκλησιαστική επιτροπή και με σεβασμό στη φυσιογνωμία του περιβάλλοντος χώρου. 

Σε συνέχεια η υποψήφια Δήμαρχος Φιλοθέης Ψυχικού Φαίνη Χατζηαθανασιάδου έκανε την ακόλουθη δήλωση “Σήμερα νιώθω ιδιαίτερη χαρά που η ΠΡΑΞΗ έκανε την πρώτη της πράξη για τους συνδημότες μας! Δεν μένουμε στα λόγια, προχωράμε με έργα ουσίας, αφήνουμε το δικό μας αποτύπωμα στο Δήμο, δημιουργώντας ισχυρό αίσθημα ασφάλειας και συμπερίληψης σε όλους! ”. 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet