Μαζί στον αγώνα διεκδίκησης της δημαρχίας στο Ηράκλειο Αττικής Γ. Παπαδημητρίου και Κ. Τατούλης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μαζί στον αγώνα διεκδίκησης της δημαρχίας στο Ηράκλειο Αττικής Γ. Παπαδημητρίου και Κ. Τατούλης

Στον αγώνα που θα δώσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου για τη διεκδίκηση της δημαρχίας στο Ηράκλειο Αττικής θα συνεισφέρει και ο Κωνσταντίνος Τατούλης.

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που ο Κωνσταντίνος Τατούλης θα βρίσκεται και πάλι στο ψηφοδέλτιό μας. Ο Κωνσταντίνος ήταν από την αρχή δίπλα μου, όταν τον Μάρτιο του 2018 ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να κατέλθω για πρώτη φορά υποψήφιος δήμαρχος στο Ηράκλειο Αττικής. Έτσι και τώρα, θα δώσει τη μάχη των εκλογών του Οκτωβρίου μέσα από το διευρυμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Ηράκλειο Πολιτών, τη μεγάλη ενωτική πολυσυλλεκτική παράταξή μας,» αναφέρει ο Γ. Παπαδημητρίου στη σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και προσθέτει:

«Κωνσταντίνε, πάμε ΜΑΖΙ και ΔΥΝΑΤΑ για την τελική μας νίκη και την αλλαγή συσχετισμών που έχει ανάγκη η πόλη μας!».

Ο Κωνσταντίνος Τατούλης είναι δημοσιογράφος και blogger. Απόφοιτος του London Metropolitan University, με ειδίκευση στις Δημόσιες Σχέσεις, τις Επικοινωνίες Marketing και τη Διαφήμιση. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη απο το 2002. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ηρακλείου Αττικής, ενώ εργάστηκε με ιδιαίτερο ζήλο στον «Επικοινωνία 94.0FM» ως αυτοδιοικητικός συντάκτης, εκφωνητής ειδήσεων και ραδιοφωνικός παραγωγός για 14 συναπτά έτη.

Διετέλεσε πρόεδρος εργαζομένων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης από το 2007 έως το 2010.

Την τελευταία τετραετία εργάζεται στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet