Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Για εμάς ο αγώνας δεν τελείωσε με την Κυριακή των εκλογών
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή: Για εμάς ο αγώνας δεν τελείωσε με την Κυριακή των εκλογών

Η ενωτική, ανεξάρτητη, μη κομματική, δημοκρατική παράταξη «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ», στις εκλογές 8-10-2023, υπερδιπλασίασε το ποσοστό της και αύξησε τις έδρες της στο Δημοτικό Συμβούλιο σε σχέση με τις εκλογές του 2019. Αυτό το κατάφερε χωρίς υποστυλώματα κομματικών ή άλλων μηχανισμών, αλλά με μοναδική της στήριξη:

·         την ακούραστη εργασία της τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια,

·         την σταθερότητα και τη συνέπεια στις αξίες της,

·         την άφοβη και αταλάντευτη υποστήριξη των δίκαιων συμφερόντων του μαρουσιώτικου λαού,

·         τις συγκεκριμένες προτάσεις πολιτικής που καταθέσαμε και

·         την επιμονή στις πολιτικές μας θέσεις, χωρίς να συνεκτιμάμε το κόστος.

Είμαστε περήφανες/οι που η ψήφος των Μαρουσιωτών/τισσών ήταν θετική ψήφος, που μας επιβράβευσε για τις πράξεις και το έργο μας, όχι τιμωρητική ψήφος, που τιμώρησε άλλες παρατάξεις, κόμματα και πρόσωπα για τις επιλογές τους.

Με όπλο μας τη δύναμη που μας έδωσε ο Μαρουσιώτικος λαός, με εφόδιο την αγάπη και την αναγνώριση με την οποία μας αντάμειψε, θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη να υποβάλλουμε θετικές προτάσεις πολιτικής αλλά ασφαλώς (όπως επιβάλλει η θεσμική μας θέση) να διατυπώνουμε τεκμηριωμένη κριτική και να αγωνιζόμαστε για το συμφέρον της πόλης μας.

Αισθάνομαι την αυτονόητη ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά καθέναν/καθεμία ψηφοφόρο για την αγάπη που μας έδειξε αλλά και τους γονείς, συγγενείς και συμπατριώτες/τισσες μου για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο τιμητικό για εμάς εκλογικό αποτέλεσμα.

 Ιδιαίτερο, μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στις υποψήφιες και στους υποψήφιούς μας, που ανιδιοτελώς, προς χάριν του κοινού αγώνα και χωρίς να είναι επαγγελματίες της πολιτικής, αλλά απλοί καθημερινοί άνθρωποι όπως όλοι και όλες μας, πίστεψαν στην ανάγκη για ένα καλύτερο Μαρούσι και μοίρασαν πόρτα – πόρτα το φυλλάδιό μας, φόρεσαν με υπερηφάνεια το μπλουζάκι της παράταξής μας, έκατσαν βάρδιες στο περίπτερό μας, μίλησαν με κόσμο, συμμετείχαν στις δράσεις μας, έμειναν μέχρι αργά στα εκλογικά τμήματα. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Για εμάς, ο αγώνας δεν τελείωσε με την Κυριακή των εκλογών, αλλά συνεχίζει αμείωτος με στόχο οι Μαρουσιώτισσες και οι Μαρουσιώτες να χαιρόμαστε να ζούμε στο Μαρούσι μας, γιατί το πιστεύουμε αληθινά, ότι ναι, γίνεται!

Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, μαχητικά, φιλικά και ανθρώπινα.

Ευχαριστώ και πάλι,

Μαίρη Διακολιού

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet