Περιοδεία κλιμακίου ΚΚΕ στο ΚΑΠΗ Χολαργού
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Περιοδεία κλιμακίου ΚΚΕ στο ΚΑΠΗ Χολαργού

Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ την Τετάρτη 10/5, το πρωί, στο ΚΑΠΗ Χολαργού με επικεφαλής την Αφροδίτη Κτενά, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα.

Στην ομιλία τηςτόνισε ότι το δίλημμα στην κάλπη στις εκλογές τις 21ης Μαΐου είναι το σύνθημα «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας», ένα σύνθημα που αναδείχτηκε από τους αγώνες του λαού μας και της νεολαίας, ειδικά μετά το έγκλημα στα Τέμπη.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, έχουν θυσιάσει τους κόπους μιας ζωής στο βωμό των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων. Η πολιτική που ακολουθείται και θα συνεχίσει να ακολουθείται από την νέα κυβέρνηση, όποια σύνθεση κι αν αυτή έχει, είναι αυτή που κινείται στις ράγες των κερδών των λίγων εις βάρος των αναγκών της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας. Περιέκοψαν τις συντάξεις, μείωσαν τις κρατικές δαπάνες για την Υγεία, έκλεισαν νοσοκομεία,  θεραπευτήρια και δημόσιες δομές υγείας, αύξησαν την συμμετοχή στα φάρμακα και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.

Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο δυνατός θα είναι ο λαός να αντιπαλέψει αυτήν την πολιτική, ώστε να μπορούμε να πάρουμε ανάσες ανακούφισης. Αυτό που κρίνεται είναι πόσο ψηλά θα βρεθεί το ΚΚΕ. Είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει δεσμεύσεις απέναντι στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τους μεγάλους επιχειρηματίες. Έχει δεσμεύσεις μόνο απέναντι στο λαό και την εργατική τάξη. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που βρίσκεται σταθερά μπροστάρης στους λαϊκούς αγώνες διεκδίκησης της ζωής που μας αξίζει. Το ΚΚΕ κατέθεσε πρόταση νόμου για επαναφορά 13η 14η σύνταξης, η οποία απορρίφθηκε από τα άλλα κόμματα, το μόνο κόμμα που διεκδικεί μέσα και έξω από τη Βουλή αύξηση στις συντάξεις, δωρεάν φάρμακα για όλους και κρατικές υπηρεσίες υγείας που να καλύπτουν τις σημερινές ανάγκες.

Ψηφίζοντας ΚΚΕ, η ψήφος μένει στο ΚΚΕ. Δεν πρόκειται να δώσουμε καμία ανοχή στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της επόμενης μέρα, δεν προκειται να βγουμε στο παζάρι για καρέκλες και υπουργεία. Απέναντι στο διπλό εκβιασμό, από την ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, μόνη απάντηση είναι το δυνατό ΚΚΕ. 

Συσκέψεις Χαλάνδρι και Ψυχικό

Ταβέρνα Μανώλης Χαλάνδρι (Πολύδροσο)
Θα μιλήσει η υποψήφια βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Βαγγελιώ Πλατανιά Παρασκευή 12/5 20:00

Σάββατο 13/5 Στο αναψυκτήριο του Δημοτικού κολυμβητηρίου Ψυχικού Μπουμπουλίνας και Ρήγα Φεραίου, Ψυχικό 10:30πμ Θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Κώστας Παπασωτηρίου

Κυριακή 14/5 10:30πμ  Παπάγου 7 , Χαλάνδρι Παραρτημα Δημαρχείου Χαλανδρίου Θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Κώστας Παπασωτηρίου

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet