Γ. Καράμπελας: Στηρίζουμε την «Αγία» την Κυριακή 2 Απριλίου
Αθλητισμός

Γ. Καράμπελας: Στηρίζουμε την «Αγία» την Κυριακή 2 Απριλίου

Κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΓΣΑΠ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ απευθύνει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Καράμπελας.

Πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα της Ομάδας Γυναικών του ΓΣΑΠ για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και ο πρόεδρος καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν την «Αγία».

Συγκεκριμένα, σημειώνει:

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Φίλοι της ιστορικής ομάδας μπάσκετ Γυναικών της Αγίας Παρασκευής,

Φίλοι του αθλητισμού,

Μετά από μια χρονιά γεμάτη με ωραίες μπασκετικές στιγμές, η Ομάδα μας των Γυναικών έφτασε στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών με την αντίστοιχη ομάδα του επίσης ιστορικού σωματείου του ΣΠΟΡΤΙΓΚ.

Η ομάδα μας θέλει να κλείσει με ακόμη μία νίκη την εφετινή χρονιά και να επισφραγίσει έτσι την πορεία που την έφερε στην πρώτη τετράδα της Α2. Επίσης, να εγγράψει υποθήκη για μια ακόμα πιο καλή πορεία την επόμενη χρονιά.

Σας καλώ όλες και όλους την Κυριακή 2 Απριλίου, ώρα 12:00, στο κλειστό του Κοντοπεύκου για να επιβραβεύσουμε με την παρουσία μας τις προσπάθειες αθλητριών και προπονητών μιας ολόκληρης χρονιάς.

Σας καλώ, επίσης, να χειροκροτήσουμε τις αθλήτριες των υποδομών μας οι οποίες στο ημίχρονο θα μετάσχουν στον Τελικό του Διαγωνισμού Βολών.

Τα βραβεία στις νικήτριες θα απονείμει ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος.

Γιώργος Καράμπελας, πρόεδρος του ΓΣΑΠ

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet