Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας δρόμου μικρών παιδιών στην Αγ. Παρασκευή
Αθλητισμός

Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας δρόμου μικρών παιδιών στην Αγ. Παρασκευή

Πραγματοποιήθηκε ο «Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΟΔΑΠ στο πλαίσιο του 32ου Κλασικού Μαραθωνίου που διεξήχθη την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλος κατά τη διάρκεια απονομής βραβείων σε παιδιά που έτρεξαν στον αγώνα δρόμου μικρών παιδιών στην Αγία ΠαρασκευήΣτον αγώνα, ο οποίος διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία, έλαβαν μέρος περισσότερα από 600 παιδιά μέχρι 12 ετών χωρισμένα σε δύο κατηγορίες:

  • για μαθητές Α΄ και Β΄ τάξης, με αφετηρία στο παλιό δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη Μεσογείων & Χαλανδρίου,
  • για μαθητές Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη Μεσογείων & Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη Μεσογείων & Χαλανδρίου.

Μετά τον αγώνα ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλείων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρη Παπαμιχαήλ, την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ζωή Φωτεινού και τον δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Μουστόγιαννη.

Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet