Ξεκινούν οι προπονήσεις των Ακαδημιών του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Ξεκινούν οι προπονήσεις των Ακαδημιών του ΓΣΑΠ

Ξεκινούν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 οι προπονήσεις των Ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) για την περίοδο 2015 – 2016.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με την ακόλουθη ανακοίνωση, εύχεται καλή σχολική και αθλητική χρονιά.

Το Δ.Σ. του ΓΣΑΠ εύχεται σε όλους καλό φθινόπωρο.

Ιδιαίτερα ευχόμαστε στις αθλήτριές μας και σε όλη την αθλούμενη νεολαία της πόλης, υγεία και καλή αθλητική και σχολική χρονιά.

Με την ευκαιρία θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στις νεάνιδές μας (με αλφαβητική σειρά) Καράμπελα Σοφία, Κούκη Έλενα, Σιγιώργη Φωτεινή και Σταθέλου Ζωή οι οποίες συμμετείχαν στις εφετινές Πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχαν την εισαγωγή τους στις ανώτατες σχολές συνδυάζοντας άριστα τη σχολική μελέτη με τη συμμετοχή τους στην οργανωμένη αθλητική ζωή.

Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους του ΓΣΑΠ ότι ήδη από τις 20 Αυγούστου έχουν αρχίσει οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων μας (γυναίκες, νεάνιδες, κορασίδες, ΜΙΝΙ) με την καθοδήγηση των προπονητών μας.

Το Σάββατο 12/09 και ώρα 12:30 ξεκινάν και οι Ακαδημίες μας. Εγγραφές θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο γήπεδο Κοντοπεύκου από τις 12:00 μέχρι τις 15:00.

Υγεία σε όλους και καλή σχολική και αθλητική χρονιά!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                              Ο γραμματέας

Γεώργιος Καράμπελας                 Σταύρος Σταύρου

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet