Ξεκινούν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Ξεκινούν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ξεκινούν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 τα δημοτικά αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπως ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ).

Ο ΠΑΟΔΑΠ επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ότι «η μετατόπιση της έναρξης κατά δέκα (10) ημέρες, οφείλεται αφ΄ ενός μεν στην απόφαση της δημοτικής Αρχής για σύναψη συμβάσεων του ΠΑΟΔΑΠ απ΄ ευθείας με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής (γυμναστές), οι οποίοι θα εργαστούν χωρίς μεσολάβηση ενδιάμεσου φορέα, με πλήρη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων τους, έως την λήξη των Προγραμμάτων (Ιούνιος 2016), αφ΄ ετέρου δε στην προεκλογική αναστολή προσλήψεων. Υπογραμμίζεται ότι η πρόσληψη των γυμναστών γίνεται με Δημόσια Προκήρυξη, σύμφωνα με το σχετικό Υπόδειγμα του ΑΣΕΠ».

«Εξάλλου», συνεχίζει η ανακοίνωση, «αναμένεται σύντομα και η τελική έγκριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) και της προκήρυξης πρόσληψης και άλλων γυμναστών οι οποίοι θα καλύψουν ποικίλα προγράμματα στα Σχολεία της πόλης και αλλού».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet