Σωτ. Παπαμιχαήλ: Ορισμένοι κάνουν αντιπολίτευση στους εργαζόμενους
Αθλητισμός

Σωτ. Παπαμιχαήλ: Ορισμένοι κάνουν αντιπολίτευση στους εργαζόμενους

Ότι κάνουν «αντιπολίτευση στους εργαζόμενους» κατηγορεί μερίδα της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), Σωτήρης Παπαμιχαήλ, με αφορμή την επιλογή τους να μην στηρίξουν την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του νομικού προσώπου, κατά τη συνεδρίαση της 21ης Νοεμβρίου 2018.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά ο κ. Παπαμιχαήλ αναφέρει:

Η προεκλογική περίοδος για ορισμένες παρατάξεις έχει ήδη ξεκινήσει. Και στην προσπάθειά τους να εκθέσουν τη δημοτική Αρχή, αυτοεκτίθενται.

‘Ετσι, στη χθεσινή (21.11.2018) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής συνέβη το αδιανόητο. Μέλη της αντιπολίτευσης είτε απουσίαζαν (Ζορμπάς κ.λπ.), είτε καταψήφισαν (Τσιαμπάς), είτε ψήφισαν λευκό (Γκιζιώτης – Λαϊκή Συσπείρωση) για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΠΑΟΔΑΠ, αν και αυτή μείωνε δαπάνες κατά 64.150 ευρώ και αύξανε τις αποδοχές υπαλλήλων, ασφαλιστικών εισφορών τους κ.λπ., κατά 58.510 ευρώ, με βάση τις ανάγκες του Οργανισμού.

Οπότε το ερώτημα που τίθεται είναι σε ποιον ασκούν αντιπολίτευση. Στη δημοτική αρχή Σταθόπουλου ή στους εργαζόμενους και δη συμβασιούχους; Και πώς θα πληρώνονταν οι εργαζόμενοι, εάν το θέμα δεν υπερψηφιζόταν από την υπεύθυνη συμπολίτευση. Πώς νοείται εργαζόμενοι και δη συμβασιούχοι να καθίστανται πεδίο ανεύθυνης αντιπολίτευσης; Άραγε, τι άλλο θα δούμε έως τις εκλογές, οπότε οι πολίτες θα κρίνουν όλους μας.

Δυστυχώς, η υπευθυνότητα είναι για ορισμένους είδος εν ανεπαρκεία. 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet