Το Αθλητικό Κέντρο στα Πευκάκια μονοπώλησε τη συνάντηση αντιπροσωπείας της Νίκης των Πολιτών με τον τοπικό σύλλογο κατοίκων
Αθλητισμός

Το Αθλητικό Κέντρο στα Πευκάκια μονοπώλησε τη συνάντηση αντιπροσωπείας της Νίκης των Πολιτών με τον τοπικό σύλλογο κατοίκων

Αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών, αποτελούμενο από τον τέως δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της, Γ. Σταθόπουλο και τον δημοτικό σύμβουλο, πρ. αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Κονταξή, συναντήθηκε, προ ημερών, με τους Χρ. Λαμπρινάκη, πρόεδρο και Θ. Γιώτα, αν. γραμματέα του Συλλόγου Κατοίκων Πευκακίων.

Η συνάντηση αφορούσε τα προβλήματα της περιοχής Πευκάκια, με επίκεντρο το προς κατασκευή Αθλητικό Κέντρο και το σχέδιο που παρουσίασε η δημοτική αρχή, «αντίγραφο εν πολλοίς σχεδίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας», όπως αναφέρει η παράταξη.

«Ανταλλάξαμε ενδιαφέρουσες τεχνικές προτάσεις και απόψεις, με βασική κατεύθυνση την ανάγκη δημιουργίας αθλητικού κέντρου και χώρων άθλησης, χωρίς κερκίδες, για πολίτες και ερασιτεχνικούς συλλόγους» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Νίκη των Πολιτών έχει αναλύσει στη διαβούλευση τις απόψεις της όσον αφορά τα αθλήματα που πρέπει να φιλοξενηθούν στα Πευκάκια, όπως και για επί μέρους τεχνικά θέματα. Έχει, επίσης, διατυπώσει «κατηγορηματικά την άποψη ότι η κατασκευή Αθλητικού Κέντρου μπορεί να γίνει μόνο από τον Δήμο με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ή τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, χωρίς συμμετοχή ιδιώτη, με σεβασμό στην αναλογία των αναγκαίων και απαραίτητων χώρων πρασίνου στο Κέντρο» τονίζει η παράταξη.

Τέλος, σημειώνει ότι «θεωρούμε ότι για να μην γίνει το σχέδιο, που εκπονήθηκε με απευθείας ανάθεση, προεκλογικό πρόγραμμα του 2023, επιβάλλεται να προχωρήσει μετά από συζήτηση πλήρης μελέτη για τον χώρο του Αθλητικού Κέντρου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet