Τρεις νίκες για τα τέσσερα τμήματα του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Τρεις νίκες για τα τέσσερα τμήματα του ΓΣΑΠ

Τρεις νίκες για τα τέσσερα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής στους τελευταίους τους αγώνες.

Συγκεκριμένα, ντέρμπι ήταν για τις γυναίκες του ΓΣΑΠ ο αγώνας με τον Ίκαρο Καλλιθέας που διεξήχθη την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 στο Κοντόπευκο, στον επικράτησαν απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Καλλιθέας με σκορ 66-61.

Η νίκη έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για την Αγία Παρασκευή γιατί οδηγεί την ομάδα σε αυτή τη φάση στην 4η θέση της βαθμολογίας και της δίνει ώθηση για την παραμονή της στην Α2.

Η διοίκηση του Συλλόγου, με ανακοίνωσή της, μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στις αθλήτριες γιατί έπαιξαν με πίστη στη νίκη και ξεπέρασαν το σοβαρό μειονέκτημα της απουσίας δύο εκ των βασικών παίκτριων (Λωσταράκου, Χαρίτου) λόγω τραυματισμών και με τη Γιουκάκη να παίζει χωρίς να έχει πλήρως αποθεραπευθεί. Εκτός παιχνιδιού βγήκε και η Τσιαδή στο δ΄ δεκάλεπτο λόγω διαστρέμματος που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια δίνει η διοίκηση του Συλλόγου και στους προπονητές για τη σωστή προετοιμασία και καθοδήγηση της ομάδας.

Επόμενος αγώνας με τον Φάρο στο Κερατσίνι την επόμενη Κυριακή, άλλος ένας αγώνας καθοριστικός για την πορεία της γυναικείας ομάδας του ΓΣΑΠ.

Δεκάλεπτα: 21-14, 11-16, 14-12, 20-19.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Μπουκίτα 7, Κοντογιάννη 4,  Τσιαδή 8, Κανιαδάκη, Βελούδου 11,   Καζαντζίδου 15 (1), Καράμπελα, Γιουκάκη 13 (2), Κούκη 2, Μερσιώτη 6.

ΙΚΑΡΟΣ (Ρουμπελάκης): Γιγουρτάκη 1, Στεφάτου 9(3), Στεφάνου 9(1), Ευμορφοπούλου 21(2), Ρουμπελάκη 9(1), Κανελέτη 5, Ζότοβα 3, Φάρου 4, Παπαϊωάννου.

Ντέρμπι ήταν ο αγώνας της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου 2015 και για τις νεάνιδες του ΓΣΑΠ, ο οποίος διεξήχθη στο Κοντόπευκο. Τα κορίτσια τελικά νίκησαν τον Α.Ο. Ζωγράφου με σκορ 40-37.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα, η ομάδα παρουσίασε μεταπτώσεις στην απόδοσή της κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα στην τρίτη περίοδο να βρεθεί οριακά πίσω στο σκορ (30-31). Η ψυχραιμία των κοριτσιών της Αγίας Παρασκευής στο τελευταίο δεκάλεπτο, η καλή άμυνα και η καλή κυκλοφορία της μπάλας οδήγησαν τελικά στη νίκη, Από τον αγώνα απουσίασε η αθλήτρια Ζωή Σταθέλου λόγω τραυματισμού, ενώ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και η Ναυσικά Λαχανά.

Η διοίκηση του Συλλόγου με ανακοίνωσή της εύχεται στις αθλήτριες γρήγορα περαστικά και δίνει τα συγχαρητήριά της στα κορίτσια και στην προπονήτρια της ομάδας.

Επόμενος αγώνας για τις νεάνιδες τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Αμύντα.

Δεκάλεπτα: 16-9, 6-6, 8-16, 10-6

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Μαμαλίγκα, Λούκα, Κούκη Ελ., Κοκκινοβασίλη, Περβανά, Κανιαδάκη 6, Χριστοπούλου 3, Λαχανά 4,  Κούκη Ειρ. 18, Τραυλού, Καράμπελα 9, Δασκαλάκη.

Α.Ο. ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Μανουσάκης – Βερριόπουλος): Βόξη 7, Μούτσκου 1, Μάνου 3, Γιούργα 2, Μάλλιου 6, Ψαρρού,  Σύρρη, Οικονόμου 15, Καραμπεσίνη 3(1), Κεχρανιά.

Γ.ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ :ΓΣΑΠ-ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ : 52-34

Δεκάλεπτα : 11-18,17-05,15-02,09-09

Μουδιασμένα ξεκίνησαν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ το παιχνίδι με τον Α.Ο. Τρίτων και βρέθηκαν στο τέλος του α΄ δεκαλέπτου πίσω στο σκορ με 11—18. Όμως η ψυχολογία τους ανέβηκε γρήγορα και με σωστή καθοδήγηση πήραν γρήγορα το προβάδισμα και άφησαν πίσω την αντίπαλη ομάδα με σκορ στο πρώτο ημίχρονο 28-23. Με την ίδια μαχητικότητα συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο αφήνοντας τους φιλάθλους να απολαύσουν ένα φοβερό παιχνίδι που χάρισε στην Αγία Παρασκευή το ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 52-34.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον προπονητή τους δίνει η διοίκηση του Συλλόγου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στις 19:30, στο Κοντόπευκο με τον ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου ,Σφήκα, Λάιου, Πατσατζή, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ (Βεργούδος): Κιαχίδου, Σεφέρι, Λάκα, Γκιανά, Μιχαήλ, Οικονομοπούλου, Μανωλακάκη, Καρβέλα, Μοσχίδη, Μπελχεντι, Λώλη.

Ήττα με σκορ 30-61 για την ομάδα των μίνι της Αγίας Παρασκευής από την αντίστοιχη του Α.Ο. Κρόνου Γέρακα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου.

Στον αγώνα, αν και τα κορίτσια του ΓΣΑΠ ξεκίνησαν με πάθος, δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό κυρίως στην επίθεση, μένοντας από την αρχή πίσω στο σκορ. Παρά τη διαφορά με την οποία ξέφυγαν οι αντίπαλες, οι αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής συνέχισαν την προσπάθειά τους και κατά τη διάρκεια του αγώνα βελτίωσαν τις επιδόσεις τους, κάτι που φαίνεται στο σκορ του τέταρτου δεκαλέπτου. Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια και την προπονήτριά μας για την προσπάθειά τους και η διοίκηση του Συλλόγου προσδοκεί επιστροφή στις επιτυχίες στον επόμενο αγώνα την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 με τον ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡ. στο γήπεδο Καλυβίων στις 12:00.

Δεκάλεπτα: 1-13, 12-25, 4-12, 13-11.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη-Χριστοδούλου): Φυρίγου, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Κωλέτση, Καρακατσάνη, Κακοσούρη, Μαΐστρου.

Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Γεωργακόπουλος-Χατζηιωαννίδης): Παναγιωταρά, Καπετανάκου Αρβανίτη, Ανδρικοπούλου, Γιαννακάκου, Λιναρδάτου, Κυριακάκη, Ανδρονικίδη, Κασιμάτη, Δημουλάκη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet