Μία νίκη και μία ήττα για τις Κορασίδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Μία νίκη και μία ήττα για τις Κορασίδες του ΓΣΑΠ

Μία νίκη και μία ήττα επιφύλαξαν οι τελευταίοι αγώνες για τις κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ).

Συγκεκριμένα, η Α΄ Ομάδα των Κορασίδων επιβλήθηκε στις αντιπάλους της, ενώ η Β΄ Ομάδα δεν τα κατάφερε αντιμετωπίζοντας την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα σε αυτό το τουρνουά.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Κορασίδες Ομάδα Α: ΓΣΑΠ – Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ 39-32

Δεκάλεπτα: 11-13, 11-08, 13-07, 04-04.

Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής αιφνιδιάστηκαν αρχικά από την αντίπαλη ομάδα που μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Η ομάδα του Α.Ο. Σπορτιγκ προηγήθηκε με 11-13 στο α΄ δεκάλεπτο και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο β΄,  αλλά η ομάδα του ΓΣΑΠ με αντεπίθεση διαρκείας και ένα τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα βρέθηκε να προηγείται με 22-21 στο ημίχρονο. Στην αρχή του β΄ ημιχρόνου η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έπαιξε ωραίο μπάσκετ και έτσι βρέθηκε να προηγείται στο γ΄ δεκάλεπτο με 35-28. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες ήταν νευρικές και σημείωσαν η κάθε μια από 4 πόντους φτάνοντας στο τελικό 39-32.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Α΄ Ομάδα των Κορασίδων του ΓΣΑΠ το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016,   στις 19:30, στο γήπεδο του Κοντόπευκου απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ. ΔΑΦΝ.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου Χ., Ζανίκα Κ., Πατσατζή, Κυρκοπούλου Ρ., Ξηραδάκη, Ζανίκα Χ., Χριστοδούλου.

Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Γιαννάκος): Γανωτή, Δούλβαρη, Ζύκα, Μπόντουσκα, Κουγιάνου, Γιαννακούλια, Καραΐνδρου, Σαμίκου, Σταυρουλάκη.

Κορασίδες Ομάδα Β: ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Σ. – ΓΣΑΠ 88-26

Δεκάλεπτα: 26-02, 18-06, 21-06, 23-12

Για ένα ακόμα αγώνα η Β΄ Ομάδα Κορασίδων του ΓΣΑΠ παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες, ωστόσο τα οκτώ κορίτσια που έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η ήττα ήταν από τις λεγόμενες εντός προγράμματος καθώς τα κορίτσια του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής αντιμετώπισαν την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα σε αυτό το τουρνουά.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στις 21:15, εντός έδρας (γήπεδο Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής) με τον ΕΥΝΙΚΟ ΓΑΣ.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τραγογιάννη,  Μπότση): Στασινού, Φωτεινάκη, Καραγιάννη, Καλογρίδη, Ζαφείρη, Λουλουδά, Μπασαδήμα, Γοργογιάννη Λ., Μπιλή, Λουλάκ, Ζωγραφάκη, Γοργογιάννη Δ.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χριστοπούλου, Θεοφάνη, Γάζου, Λούκα, Χαΐνη, Κακοσούρη, Λαχανά, Λαϊνά.

Η ομάδα νεάνιδων του ΓΣΑΠ είχε ρεπό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, και επανεμφανίζεται αγωνιστικά τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στο Κοντόπευκο, στις 21.45, με αντίπαλο την Κηφισιά στην 1η αγωνιστική του Β΄ Γύρου του πρωταθλήματος, σε ένα ντέρμπι που θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στα πλέï-όφς. Σημειώνεται ότι στον Α΄ γύρο η ομάδα του ΓΣΑΠ τερμάτισε στην 4η θέση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet