Β. Ζορμπάς προς Μ. Χρυσοχοΐδη: Βάλτε τέλος στην ανομία στην πλατεία Άη Γιάννη
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς προς Μ. Χρυσοχοΐδη: Βάλτε τέλος στην ανομία στην πλατεία Άη Γιάννη

Την προσωπική παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην ανομία που «βασιλεύει» στην πλατεία του Άη Γιάννη, ζητεί ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναφερόμενος προσωπικώς στον υπουργό, ο δήμαρχος αναφέρει:

Αξιότιμοι υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, κύριε Χρυσοχοΐδη. Στην πόλη της Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα στην πλατεία του Αη Γιάννη, τα τελευταία 3-4 χρόνια γίνεται ευρύτατη διακίνηση ουσιών.

Το καταθέτω για μία ακόμη φορά επίσημα ως δήμαρχος της πόλης.

Είναι ένα κοινό μυστικό, το οποίο το γνωρίζουν όλοι. Θεωρώ ότι το γνωρίζει και το υπουργείο σας εδώ και πολλά χρόνια. Γνωρίζω, επίσης, ότι σας έχει καταγγελθεί και από το Αμερικανικό Κολλέγιο το συγκεκριμένο θέμα, καθότι Αμερικανοί πολίτες που σπουδάζουν στο συγκεκριμένο κολλέγιο έχουν δεχθεί επιθέσεις, αφ’ ενός πώλησης – αγοράς ναρκωτικών, αφ’ ετέρου ληστειών.

Πέραν αυτού όμως, χθες διοργανώθηκε πάρτι για να εορτασθεί η λήξη της καραντίνας στη συγκεκριμένη πλατεία, εν μέσω πανδημίας και απαγορεύσεων, από 800 έως 1.000 άτομα. Άτομα τα οποία η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είναι κάτοικοι της πόλης μας, όχι ότι θα είχε ιδιαίτερη σημασία.

Η πρόσκληση – κάλεσμα έγινε μέσω συγκεκριμένου site. Η πόλη της Αγίας Παρασκευής μέχρι σήμερα δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με τον κορωνοϊό! Κατοικείται δε από φιλήσυχους ανθρώπους. Η παραβατικότητα δεν συνάδει με την κουλτούρα των κατοίκων της πόλης μας. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και η τοπική ηγεσία της αστυνομίας και ευρύτερα είναι ενήμεροι των συγκεκριμένων προβλημάτων.

Γνωρίζοντας την προσωπική σας ευαισθησία, παρακαλώ πολύ για την προσωπική σας παρέμβαση, για την καθημερινή αστυνόμευσης της συγκεκριμένης πλατείας.

Βασίλης Ζορμπάς, δήμαρχος Αγίας Παρασκευης – Ιατρός πνευμονολόγος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet