Αγία Παρασκευή: Επιστολή προς τους δημοτικούς συμβούλους για τα προβλήματα στο 5ο Νηπιαγωγείο της πόλης
Κοινωνία

Αγία Παρασκευή: Επιστολή προς τους δημοτικούς συμβούλους για τα προβλήματα στο 5ο Νηπιαγωγείο της πόλης

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα Οκτωβρίου, ένα νηπιαγωγείο στην «καρδιά» της Αγίας Παρασκευής στεγάζεται σε κοντέινερ και στερείται σχολικού λεωφορειου, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολη η έγκαιρη προσέλευση σε αυτών, ιδιαίτερα για τις οικογένειες που έχουν παιδιά που φοιτούν και σε δημοτικό σχολείο. Κι αυτό καθώς «καλούνται να διανύσουν καθημερινά, μαζί με τα παιδιά τους, 1 χιλιόμετρο σε δρόμους υψηλής κυκλοφορίας, χωρίς σήμανση,σε λιγότερο από 15 λεπτά, υπό όλο και πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες», όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι γονείς, στην αρχή της χρονιά συναντήθηκαν με τη δημοτική αρχή, εξέθεσαν τα αιτήματά τους (για ύπαρξη σχολικού, σωστή σήμανση και διαγράμμιση στον δρόμο που οδηγεί στο σχολείο και επιτάχυνση των διαδικασιών για ανέγερση κανονικού σχολείου), χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει γίνει κάτι μέχρι σήμερα.

Στο πλαίσιο αυτό απέστειλαν επιστολή στους δημοτικούς συμβούλους, ζητώντας από τον καθένα τους να συμβάλλει στην επίσπευση των αναγκαίων βημάτων για την άμεση επίλυση των προβλημάτων του σχολείου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet