Η Κυριακή της Ορθοδοξίας γιορτάστηκε στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Η Κυριακή της Ορθοδοξίας γιορτάστηκε στην Αγία Παρασκευή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 17η Μαρτίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου.

Στην εκδήλωση έγινε ομιλία από τον θεολόγο Νικόλαο Γιδόγιαννο με θέμα «Κατ΄εικόνα… είδωλα και εικόνες». Ακολούθησαν ψαλμοί και ύμνοι από χορωδία υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Θεοτοκάτου, πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερψ. Γκιόκα. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων o προϊστάμενος του Ναού Αγίας Παρασκευής, π. Διον. Κατερίνας, οι πατέρες  Στ. Γούλας, Στ. Τρικαλιώτης, Ι. Χατζηθανάσης, Νικ. Σιάτος, Σωτ. Γκίκας και Ευθ. Μπαρδάκας,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου, Γερ. Βλάχος, οι πρ. δήμαρχοι Β. Ζορμπάς, Β. Γιαννακόπουλος και Α. Σιδέρης, ο πρ. αντιδήμαρχος Ι. Σιδέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ, πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ, Αλ. Μουστόγιαννης, Κ. Τσιαμπάς, Ι. Μυλωνάκης και Κ. Χατζηανδρέου κ.ά.

Μετά την εκδήλωση ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ,Γιάννης Σταθόπουλος,  παρέθεσε το παραδοσιακό γεύμα στους ιερείς και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ναών της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet