Νωρίτερα φέτος η ένταξη βρεφών και νηπίων μέσω της ΕΕΤΑΑ
Κοινωνία

Νωρίτερα φέτος η ένταξη βρεφών και νηπίων μέσω της ΕΕΤΑΑ

Οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης – ΕΕΤΑΑ, φέτος η διαδικασία υλοποίησης της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για το έτος 2017-2018, για τη δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, θα αρχίσει νωρίς τον Μάιο. Στόχος της ΕΕΤΑΑ είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε οι γονείς να έχουν το χρονικό περιθώριο να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους σταθμούς που επιθυμούν.

Ενόψει λοιπόν της σχετικής πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr)  εντός του Μαΐου, οι γονείς που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει να διαθέτουν:

  • Την Πράξη Προσδιορισμού Φόρου για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1 έως 31/12/2016, που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωση έτους 2016.
  • Τον προσωπικό ΑΦΜ και τον προσωπικό ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών τους για τα οποία θα υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους.

Όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα περιγράφονται αναλυτικά στην αναμενόμενη  πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ.

Οι Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής θα παρέχουν και φέτος στους γονείς της πόλης ενημέρωση, αλλά και υποστήριξη, εφόσον χρειάζονται, προκειμένου να υποβάλουν την αίτηση τους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet