Ξεκίνησε το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγ. Παρασκευής – Έκκληση σε καθηγητές
Κοινωνία

Ξεκίνησε το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγ. Παρασκευής – Έκκληση σε καθηγητές

Ξεκίνησε ήδη ο κύκλος των μαθημάτων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγίας Παρασκευής, για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες Λυκείου με σκοπό, όπως τονίζει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν, σύμφωνα με τον Δήμο, και τα τμήματα του Γυμνασίου. Με ανακοίνωσή τους ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Πάνος Γκόνης, ευχαριστούν τους καθηγητές που ήδη ξεκίνησαν τα μαθήματα και καλούν εκ νέου όλους τους καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης να αφιερώσουν κάποιες μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών που, ενώ θέλουν, δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια.

Για τον σκοπό αυτό ζητούν την άμεση σύμπραξη καθηγητών (ειδικότερα καθηγητών για Αρχαία Λυκείου και για Μαθηματικά Γυμνασίου) και τους παρακαλούν να δηλώσουν συμμετοχή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], σημειώνοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, μαθήματα που μπορούν να καλύψουν, καθώς και ώρες διαθεσιμότητας. Το ωράριο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι 15:00-20:00 και παραδίδει μαθήματα στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2004568 και 213 2004601 (Α. Τζανή, Μ. Κελεσίδη).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet