Παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» Αγίας Παρασκευής ο Βασίλης Τσαγκάρης
Ο Β. Τσαγκάρης (πρώτος από δεξιά) από επίσκεψη των μελών του συλλόγου στον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής.
Κοινωνία

Παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» Αγίας Παρασκευής ο Βασίλης Τσαγκάρης

Την παραίτησή του από μέλο του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» Αγίας Παρασκευής υπέβαλε ο Βασίλης Τσαγκάρης, προβάλλοντας 6 σημαντικούς λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση και οι οποίοι αποδεικνύουν, σύμφωνα με τον ίδιο, «την καταστατική εκτροπή του ιστορικότερου Συλλόγου» της πόλης.

«Η παραίτησή μου από μέλος του συγκεκριμένου Διοικητικού Συμβουλίου δεν σημαίνει, επ’ ουδενί,  παραίτηση από τα δικαιώματά μου ως απλού μέλους του Συλλόγου, του δικαιώματός μου να λάβω αντίγραφο του πρακτικού της Γενικής Συνέλευσης, των πρακτικών των Διοικητικών Συμβουλίων και της κατάστασης του ταμείου, από την εκλογή μου μέχρι και σήμερα 19 Ιουνίου 2023.

Η παραίτησή μου γίνεται με τη ρητή επιφύλαξη ασκήσεως κάθε νόμιμου δικαιώματος μου και ιδίως της διοικητικής ή/και δικαστικής αμφισβήτησης και προσβολής όλων των σχετικών πράξεων, είτε προσωρινών, είτε οριστικών. Επίσης, η παρουσία μου στα Διοικητικά Συμβούλια μέχρι και σήμερα δε συνιστά, σε καμία περίπτωση, αναγνώριση ή αποδοχή των πρακτικών, ούτε νομιμοποιεί τις τυχόν αποφάσεις του Δ.Σ.» σημειώνει το μέχρι πρότινος μέλος του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet