Στην Αγία Παρασκευή έκοψε την πίτα του ο  ΣΕΑΝΑΑ
Κοινωνία

Στην Αγία Παρασκευή έκοψε την πίτα του ο ΣΕΑΝΑΑ

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Αν. Αττικής (ΣΕΑΝΑΑ) έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτά του, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής, παρουσία μελών και φίλων, εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συλλόγων και φορέων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον πανοσιολογιώτατο πατέρα Παύλο, ταξίαρχο ε.α., ενώ κατόπιν τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θεόδωρος Μπριάνης, ο οποίος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, την οποία χαρακτήρισε ως πραγματικό «έτος Εφεδρείας». Περαιτέρω, παρουσίασε την δράση του Συνδέσμου, τις ποικίλες δραστηριότητες που στόχο έχουν την εκπαίδευση, τον εθελοντισμό, την Πολιτική Προστασία κ.ο.κ.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης, η τιμητική βράβευση του συντοπίτη και φίλου των Εφέδρων Αξιωματικών, αντιστράτηγου Αναστάσιου Πολύχρονου, ο οποίος υπήρξε επί τριετία Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και τώρα ασκεί τα καθήκοντα του διοικητή της νεοσύστατης Διακλαδικής Διοίκησης Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης.

Η αναλυτική ανακοίνωση του ΣΕΑΝΑΑ:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2026
Powered by Wisenet