Τη… βοήθεια του κοινού ζητεί ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής για το αν θα ανανεώσει συμβάσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων!
Κοινωνία

Τη… βοήθεια του κοινού ζητεί ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής για το αν θα ανανεώσει συμβάσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων!

Σε μια, ομολογουμένως, περίεργη κίνηση προχωρά ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής (και γιατρός στο επάγγελμα), Βασίλης Ζορμπάς, σχετικά με το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με την απασχόληση ανεμβολίαστων πολιτών σε κρίσιμες κοινωνικές δομές.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ζητεί από τους πολίτες να τον βοηθήσουν στο «δίλημμα» εάν ο Δήμος πρέπει να ανανεώσει τις συμβάσεις εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς της πόλης, οι οποίοι επιμένουν να μην εμβολιάζονται.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο δήμαρχος αναφέρει:

«Αντιμετωπίζω ένα ηθικό δίλημμα. Θα ήθελα από φίλους και “μη” τη γνώμη τους, ήρεμα και χαλαρά. Το δίλημμα είναι: Να ανανεώσει ο Δήμος συμβάσεις εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς ανεμβολίαστων? Ο σύλλογος που εκπροσωπεί τους γονείς μπορεί να μας πει την άποψή του?».

Δεν ξέρουμε τι απαντήσεις θα λάβει ο κ. Ζορμπάς, αλλά ίσως η «δημόσια διαβούλευση» μέσω των social media να μην είναι και ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να επιλυθούν τόσο σοβαρά ζητήματα…

Για την… ιστορία να αναφέρουμε ότι στην αρχή του μήνα, με αφορμή και πάλι τον εμβολιασμό, είχε δημιουργηθεί έντονη κόντρα μεταξύ του δημάρχου και της προέδρου του νομικού προσώπου Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ), Ηλέκτρας Αντωνοπούλου-Πανάγου, που οδήγησε τελικώς στην «ηχηρή» παραίτηση της τελευταίας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet