Τρεις συναυλίες έχει προγραμματίσει ο ΠΑΟΔΑΠ στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων
Κοινωνία

Τρεις συναυλίες έχει προγραμματίσει ο ΠΑΟΔΑΠ στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έχει προγραμματίσει τρεις συναυλίες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Αμφιθεάτρου του 1ου ΕΠΑ.Λ. (Παπαφλέσσα 17 – Τσακός).

Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:00. Πρόκειται για «Το ταξίδι του Ρούντολφ. Ένα χριστουγεννιάτικο gala με μουσική και τραγούδια από μιούζικαλ και όπερες. Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων, με όχημα ένα παραμύθι. Τραγουδούν η Άννα Φιλιππάκη και ο Νίκος Καραγκιαούρης. Αφηγείται η ηθοποιός Τζένη Κάρνου. Διεύθυνση ορχήστρας, ο μαέστρος Θεόδωρος Λεμπέσης. Η εκδήλωση αφορά μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθεί η δεύτερη εκδήλωση, η οποία θα γίνει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 14:30 και έχει τίτλο «Ανάψτε τα αστέρια». Είναι ένα μουσικό θεατρικό παραμύθι για παιδιά, από το Δημοτικό Ωδείο του ΠΑΟΔΑΠ. Τραγουδούν οι Άννα Σαρτζίδου, ο Βασίλης-Δεναχής Κωστόπουλος. Αφηγείται η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου, σε κείμενα Λευτέρη Ντρούβα. Καλλιτεχνική Διεύθυνση Χριστίνα Γεωργοπούλου. Συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία και η Ορχήστρα του Ωδείου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αντώνη Καρατζίκη.

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στις 20:00, πραγματοποιείται η τρίτη εκδήλωση, με τίτλο «Χριστός γεννάται δοξάσατε». Πρόκειται για συναυλία με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια από την Μεικτή Χορωδία του ΠΑΟΔΑΠ, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα και την χορωδία της Εμπορικής Τραπέζης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή.

Επίσης, η Δημοτική Φιλαρμονική του ΠΑΟΔΑΠ θα πραγματοποιήσει συναυλία με χριστουγεννιάτικα και άλλα τραγούδια την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στην κεντρική πλατεία, κατά την εκδήλωση για τον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet