Υποτροφίες από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής για μαθητές δημότες της πόλης
Κοινωνία

Υποτροφίες από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής για μαθητές δημότες της πόλης

Την παροχή μίας υποτροφίας εξαετούς διάρκειας, με κάλυψη 100% των ετήσιων διδάκτρων, σε δημότη μαθητή/τρια του Δήμου της Στ΄ τάξης δημοτικού σχολείου της Αγίας Παρασκευής (έτος γέννησης 2012) ανακοίνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένιος Ντελακρουά».

Όπως αναφέρεται στη ανακοίνωση, η υποτροφία αφορά στα ετήσια δίδακτρα για την φοίτηση του/της μαθητή/τριας και στο δικαίωμα πρώτης εγγραφής και όχι στα έξοδα χρήσης σχολικού λεωφορείου, σίτισης ή συμμετοχής σε επί πληρωμή δραστηριότητες (π.χ. εκδρομές, ταξίδια κ.τ.λ.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αποστείλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] έως και τις 16/6/2024. Δείτε εδώ τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι, τα δικαιολογητικά καθώς και την αίτηση συμμετοχής στην υποτροφία.

Επιπρόσθετα σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ξένων γλωσσών Eurotime παρέχονται σε δημότη μαθητή/τρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής

  • Μία υποτροφία δωρεάν φοίτησης για τη γαλλική γλώσσα για το σχολικό έτος 2024-2025, έως το επίπεδο Dalf C1, και
  • Μία υποτροφία δωρεάν φοίτησης για τη γερμανική γλώσσα για το σχολικό έτος 2024-2025, έως το επίπεδο Β2

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] έως και τις 20.06.2024. Δείτε εδώ τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι, τα δικαιολογητικά καθώς και την αίτηση συμμετοχής στις υποτροφίες.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet