Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία διοίκησης του ΠΑΙΣΔΑΠ
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία διοίκησης του ΠΑΙΣΔΑΠ

Τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων διοίκησης των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΙΣΔΑΠ στη Λεωφ. Μεσογείων 405 πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, με αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.

Αγιασμός στα γραφεία διοίκησης του Νομικού Προσώπου ΠΑΙΣΔΑΠ
Αγιασμός στα γραφεία διοίκησης του Νομικού Προσώπου ΠΑΙΣΔΑΠ

Τα νέα γραφεία, που λειτουργούν από τις 30 Μαΐου 2016, ανταποκρίνονται πλέον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, στις ανάγκες του πολύπλευρου και σημαντικού έργου της διοικητικής λειτουργίας του ΠΑΙΣΔΑΠ και βελτιώνουν ουσιαστικά τις συνθήκες εργασίας όλων.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, την πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, τους δημοτικούς συμβούλους Δ. Λέκκα, Ι. Μυλωνάκη και Αλ. Μουστόγιαννη, την αντιπρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ Σ. Αϊδίνη-Παπασιδέρη, τις εκπροσώπους των εργαζομένων του Δήμου Σ. Βάμβουκα και των ΠΑΙΣΔΑΠ Κ. Αυδούση και τη διευθύντρια των ΠΑΙΣΔΑΠ Α. Γιαννάκη. Παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σ. Παπαγεωργίου, Ε. Πετσατώδη και Κ. Χατζηανδρέου.

Ο αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας με τα γραφεία ΠΑΙΣΔΑΠ παραμένει ο 210 6391703 και η διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας το e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet