Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΙΣΔΑΠ στις 14/12
Κοινωνία

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΙΣΔΑΠ στις 14/12

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ) τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:00, στα γραφεία της Διοικητικής Υπηρεσίας των Παιδικών Σταθμών στην οδό Τρωάδος 3.

Θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση δαπανών, τεχνικών προδιαγραφών, δέσμευση πίστωσης και ανάληψη υποχρέωσης σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ οικ. έτους 2015.
  2. Λήψη απόφασης για πρόσληψη με απευθείας ανάθεση γιατρού εργασίας.
  3. Έγκριση για την πρόσληψη ΠΕ Θεατρολόγου με σύμβαση Μίσθωσης Έργου έτους 2015 στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
  4. Έγκριση για την πρόσληψη δύο (2) ΠΕ Παιδιάτρων με σύμβαση Μίσθωσης Έργου έτους 2015 στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
  5. Έγκριση δαπανών παγίας προκαταβολής.
  6. Έγκριση δαπάνης, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, δέσμευση πίστωσης και ανάληψη υποχρέωσης για την προμήθεια ειδών κρεοπωλείου, ειδών παντοπωλείου και άρτου με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης (2η) για έκτακτες και κατεπείγουσες ανάγκες λόγω μη ολοκλήρωσης του αντίστοιχου Διεθνούς Διαγωνισμού από το Δήμο.
  7. Ορισμός εκπροσώπων του ΝΠΔΔ των ΠΑΙΣΔΑΠ για τη διενέργεια συναλλαγών μέσω του Ιnternet Banking της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS A.E».
  8. Αιτήματα γονέων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet