Γ. Σταθόπουλος: Καταδικαστέα επίθεση στη γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης
Κοινωνία

Γ. Σταθόπουλος: Καταδικαστέα επίθεση στη γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Μαφιόζικη επίθεση έξω από το σπίτι της, στην Αγία Παρασκευή, δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου 2016 η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, η οποία έχει χειριστεί  σειρά κρίσιμων υποθέσεων αυθαιρέτων και αδειοδοτήσεων επιχειρήσεων, όπως αναφέρει ο “Ελεύθερος Τύπος”.

Δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους την πλησίασαν την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό της και άρχισαν να τη γρονθοκοπούν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν της μίλησαν και ότι έδρασαν επαγγελματικά καθώς φρόντισαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να την τραυματίσουν και να εξαφανιστούν χωρίς να τους δει κανείς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γενική γραμματέας μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, με τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουπλής.

Ανακοίνωση με την οποία συμπαραστέκεται στη γενική γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, χαρακτηρίζοντας την επίθεση εναντίον της ως “απαράδεκτη” και “καταδικαστέα” εξέδωσε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος αναφέρει:

Η επίθεση που δέχθηκε (21/01) έξω από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή η γενική γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με συνέπεια τον τραυματισμό της, είναι πράξη απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα.

Της εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας, με την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι την στηρίζουμε πλήρως στην άσκηση των καθηκόντων της με τρόπο που υπηρετεί με σταθερότητα το δημόσιο συμφέρον, σε όλους τους τομείς αρμοδιότητάς της, απέναντι σε οποιαδήποτε άνομα συμφέροντα.   

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ιωάννης Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet