Εγκαλεί τη δημοτική αρχή για το θέμα του οδοφωτισμού η παράταξη Όραμα για την Αγία Παρασκευή
Πολιτική

Εγκαλεί τη δημοτική αρχή για το θέμα του οδοφωτισμού η παράταξη Όραμα για την Αγία Παρασκευή

Παραλείψεις της διοίκησης του Γιάννη Μυλωνάκη στο θέμα του οδοφωτισμού επισημαίνει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Όραμα για την Αγία Παρασκευή, με ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της Κ. Τσιαμπάς. Αφού ασκεί κριτική σε συγκεκριμένα θέματα, καταθέτει προτάσεις με τις οποίες ο Δήμος μπορεί να εξοικονομήσει σημαντικά ποσά.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης:

«Μία από τις βασικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε κάθε Δήμο είναι το σωστό άναμμα και σβήσιμο του δημοτικού φωτισμού.

Κε Μυλωνάκη, κε Λογοθέτη,

Καλές είναι οι φωτογραφίες και τα video αλλά οι εκλογές τέλειωσαν πριν οκτώ μήνες, σταματήστε την επικοινωνιακή προπαγάνδα, προσγειωθείτε στον ρεαλισμό και την πραγματικότητα και ασχοληθείτε με την ουσία και τα προβλήματα της πόλης

Ο Δήμος διαθέτει 2.200 περίπου φωτιστικά χαμηλού φωτισμού τα οποία ανάβουν και σβήνουν, με ευθύνη του Δήμου.

Σχεδόν όλο τον χρόνο ανάβουν και σβήνουν, νωρίτερα το βράδυ και αργότερα το πρωί σε σχέση με τα φώτα της ΔΕΗ επιβαρύνοντας τον Δήμο με σημερινές τιμές περίπου 25.000 ευρώ περίπου τον χρόνο.

Τα έσοδα του Δήμου είναι σχεδόν ίδια όλα τα χρόνια, μη διαμαρτύρεστε και επικαλείστε το παλιό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ περί καμένης γης, κάντε οικονομία κόβοντας σπατάλες.

Μην κόβετε την επιχορήγηση στα σχολεία για πρώτη φορά και πρώτη διοίκηση κατά 130.000 (1η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού).

Προτείνουμε:

  1. Όπου υπάρχει υψηλός και χαμηλός φωτισμός καταργείστε, για λόγους οικονομίας, τον υψηλό δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα (π.χ. οδος Ελευθ. Βενιζέλου).
  2. Να γίνει σύνδεση των ΠΥΛΑΡ με το νυκτερινό της ΔΕΗ, ώστε να ανάβουν με εντολή της ΔΕΗ.
  3. Να αποσυρθούν οι προβολείς παλιάς τεχνολογίας από τα σχολεία, τα δημοτικά κτίρια και εγκαταστάσεις και να αντικατασταθούν με αυτόνομα φωτοβολταϊκά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet