Η Άννα Γάκη νέος ισχυρός «κρίκος» στην ομάδα της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε
Πολιτική

Η Άννα Γάκη νέος ισχυρός «κρίκος» στην ομάδα της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε

«Στη διαρκώς διευρυνόμενη ομάδα της δημοτικής παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ εντάχθηκε εδώ και λίγες ώρες μία έμπειρη αυτοδιοικητικός, με έντονη πολιτική και κοινωνική παρουσία στον Δήμο Αγίας Παρασκευής». Με αυτόν τον τρόπο προλογίζει ο συνδυασμός την έλευση της πρώην αντιδημάρχου Άννας Γάκη, η οποία – όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση – «θα ενισχύσει τον αγώνα του συνδυασμού μας για νίκη και Αλλαγή στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές». Υπενθυμίζεται ότι η νέα υποψήφια προέρχεται από την παράταξη Συμμαχία Ευθύνης, που συμμετέχει και στηρίζει με ομόφωνη απόφασή της τον συνδυασμό Αλλάζουμε.

Η Άννα Γάκη έχει υπάρξει αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Βασίλη Γιαννακόπουλου, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, μέλος στον Αθλητικό Οργανισμό, στην Κοινωνική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, ενώ ήταν και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου και 4ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής.  

«Γνωστή για τη μαχητικότητά της, η Άννα Γάκη συνέβαλε στην αναζήτηση και εξεύρεση οικοπέδου για την  ανέγερση και λειτουργία του υπερσύγχρονου 5ου Γυμνασίου της πόλης μας, ενώ είχε ενεργητική συμβολή στην ίδρυση του Σταθμού ΕΚΑΒ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και του 2ου ΚΕΠ του Δήμου» τονίζουν οι Αλλάζουμε.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, σχολιάζει:

«Είναι μεγάλη χαρά για τους “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” να υποδεχόμαστε στην ομάδα μας και το ψηφοδέλτιό μας την Άννα. Με την Άννα βρεθήκαμε μαζί στη διοίκηση του Δήμου επί δημαρχίας Βασίλη Γιαννακόπουλου και είχαμε μια άψογη συνεργασία. Η δυναμική προσωπικότητά της, η πολύχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία της, το πάθος και η αγάπη της για την πόλη μας, την Αγία Παρασκευή, την καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη στη επικείμενη μεγάλη μάχη που θα δώσουμε για να Αλλάξουμε τα πράγματα στον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet