Μήνυμα του Βασίλη Ζορμπά για τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία
Πολιτική

Μήνυμα του Βασίλη Ζορμπά για τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία

Μήνυμα για τις αρνητικές εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή το “φιάσκο” με την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος, στέλνει ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς. Μέσω αυτού ζητεί άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτική Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ορισμό ως μεταβατικής προέδρου της κας Άννας Ψαρούδα Μπενάκη, ενώ συνιστά “ψυχραιμία και σύνεση” στα μέλη και του φίλους του κόμματος στην Αγία Παρασκευή.

Ακολουθεί το μύνημα του κ. Βασίλη Ζορμπά:

Τα χθεσινά γεγονότα, που οδήγησαν στην αναβολή της διαδικασίας εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν τιμούν κανέναν. «Πλήγωσαν» τα μέλη και τους φίλους του μεγάλου αυτού κόμματος, αφού έδωσαν την ευκαιρία στη χειρότερη και καταστρεπτικότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης να τους λοιδορεί.

Πρέπει άμεσα να συνέλθει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος, να εκλέξει μεταβατικό πρόεδρο, μετά και την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και να πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα διαδικασία, το ταχύτερο δυνατό. Ως μεταβατική πρόεδρος θα ήταν κατάλληλη, κατά την άποψή μου, η κα Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και προσφοράς. Πρέπει, επίσης, οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου να σταματήσουν τις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις, που επιτείνουν την καταστροφική εσωστρέφεια.

Καλώ τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή να δείξουν ψυχραιμία και σύνεση. Και να στηρίξουν το μεγάλο δημοκρατικό κόμμα μας, που ανήκει σε όλους όσοι το ανέδειξαν και το στήριξαν με ανιδιοτέλεια. Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι και δεν μπορεί να είναι φέουδο κανενός.

Βασίλης Ζορμπάς, ιατρός πνευμονολόγος, τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet