Συναντήσεις Γ. Πατούλη με πολίτες σε Κηφισιά και Αγία Παρασκευή
Περιφέρεια Αττικής

Συναντήσεις Γ. Πατούλη με πολίτες σε Κηφισιά και Αγία Παρασκευή

Ζητήματα που απασχολούν κυρίως τον επιχειρηματικό και ιατρικό κόσμο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης πολίτες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ιατρικής και του επιχειρείν στην Αγία Παρασκευή και την Κηφισιά στο πλαίσιο φιλικών συγκεντρώσεων που διοργανώθηκαν.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Παρασκευή από συναδέλφους του ιατρούς ο κ. Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για ζητήματα που τους απασχολούν και για τις  προοπτικές που μπορούν να προκύψουν μέσα από συστηματική δουλειά για την ανάδειξη της Αττικής ως πόλο έλξης θεματικού τουρισμού όπως είναι αυτός του τουρισμού υγείας.

Ο Γ. Πατούλης, αφού τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, τους διαβεβαίωσε ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις από τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής  προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον σε ότι αφορά στην καλύτερη πρόληψη της υγείας των πολιτών, καθώς και στην ανάπτυξη του τουρισμού υγείας.

«Οφείλουμε στην Αττική να δημιουργήσουμε έναν Εθνικό Στρατηγικό Σχεδιασμό που θα οδηγήσει σημαντικούς τομείς, όπως η Υγεία στην ανάπτυξη» σημείωσε.

Σε αντίστοιχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής συναντήθηκε με ανθρώπους του επιχειρείν και συζήτησε μαζί τους για τις προοπτικές διαμόρφωσης ενός πλαισίου υγιούς επιχειρηματικότητας η οποία θα συμβάλλει τόσο στην ανάπτυξη, όσο και στη μείωση της ανεργίας.

Ο κ. Πατούλης με αφορμή τη συνάντηση επισήμανε:

«Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση πως το επιχειρείν είναι ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης για τη χώρα. Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να στηριχθεί και να ενισχυθεί μέσα από την παροχή κίνητρων που θα διευκολύνουν την προσπάθεια να κάνουμε τα ελληνικά προϊόντα και τις υπηρεσίες των ελληνικών επιχειρήσεων γνωστά διεθνώς. Με σχέδιο και όραμα μπορούμε να τα καταφέρουμε και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet