Υποψήφια με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή η Χρ. Συγγερίδου
Πολιτική

Υποψήφια με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή η Χρ. Συγγερίδου

Με τον δημοτικό συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου, κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος η κ. Χρυσούλα-Μεταξία Συγγερίδου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού επισημαίνει σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα:

«Η Χρυσούλα Μεταξία-Συγγερίδου είναι μία αξιόλογη δημότισσά μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησίες σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και κυρίως σε θέματα που αφορούν την τρίτη ηλικία και τους ΑμεΑ. Μας τιμά η απόφασή της να συμπορευθούμε στη μάχη που θα δώσουμε για να γυρίσουμε σελίδα  στην πόλη μας. Από την θέση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την ευρύτερη κοινωνική της δράση και αποδοχή, αλλά και την εμπειρία της στα θέματα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, εθελοντισμού θα μας βοηθήσει σημαντικά. Μαζί θα κάνουμε μία Νέα Αρχή στην Αγία Παρασκευή».

Η ίδια η υποψήφια δήλωσε:

«Ζω χρόνια στην Αγία Παρασκευή, είμαι σύζυγος και μητέρα ενός παιδιού και αποφάσισα, ύστερα από ώριμη σκέψη, να ενεργοποιηθώ, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, γιατί θέλω να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Στηρίζω τη Νέα Αρχή και τον Γιώργο Οικονόμου γιατί έχω πεισθεί ότι έχει όραμα, πρόγραμμα και δυνατότητες για να κάνουμε καλύτερη την Αγία Παρασκευή».

Ποια είναι η Χρυσούλα-Μεταξία Συγγερίδου

Γεννήθηκε στη Γερμανία με καταγωγή από τη Χρυσούπολη Καβάλας.

Τελείωσε το λύκειο στη Χρυσούπολη Καβάλας και στη συνέχεια σπούδασε Ψυχολογία στο Μονπελιέ της Γαλλίας από όπου πήρε και το μεταπτυχιακό της στην Κλινική Ψυχολογία.

Ζει στην Αγία Παρασκευή και είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Τρουλάκη, διευθυντή στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και έχουν έναν γιο, τον Αλέξανδρο, που είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα ψυχολογίας και κοινωνιολογίας με εξειδίκευση σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet