Μαγική βραδιά στην έναρξη των «Πολιτιστικών Συναντήσεων Αλέκος Κοντόπουλος»
Πολιτισμός

Μαγική βραδιά στην έναρξη των «Πολιτιστικών Συναντήσεων Αλέκος Κοντόπουλος»

Μια μαγική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής -και όχι μόνον- στον κήπο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής – Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου κατά την έναρξη του θεσμού «Πολιτιστικές Συναντήσεις Αλέκος Κοντόπουλος».

Η Γιώτα Νέγκα με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και επιλογές από έντεχνα και λαϊκά τραγούδια από το ΄60 έως σήμερα.

Όπως επεσήμανε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου, Τερψιχόρη Γκιόκα, «ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων βασίζεται στις αρχές και τους στόχους του φορέα, που είναι η προαγωγή του λόγου -τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού- τα εικαστικά, αλλά και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης». Μάλιστα ανακοίνωσε ότι από φέτος καθιερώνονται, οι «Εικαστικές Συναντήσεις Αλέκος Κοντόπουλος» που θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου και θα είναι αφιερωμένες στην πρώτη δημιουργική φάση του σπουδαίου ζωγράφου και διανοητή Αλέκου Κοντόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet