Ο δημιουργός του «Invisible» στην Αγία Παρασκευή
Πολιτισμός

Ο δημιουργός του «Invisible» στην Αγία Παρασκευή

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2017 στο Πολιτιστικό Πάρκο «Στ. Κώτσης», στην Αγία Παρασκευή, στο κατάμεστο «Πέτρινο» κτήριο, μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, η προβολή της νέας ταινίας «Invisible» του σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής.

Μετά την προβολή, η πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης, Μιρέλλα Λεγάκη, παρουσίασε τον δημιουργό της ταινίας, Δημήτρη Αθανίτη και στη συνέχεια αναπτύχθηκε για αρκετή ώρα ζωηρή συζήτηση με τον σκηνοθέτη, τον συγγραφέα – δημοσιογράφο Παύλο Μεθενίτη και το κοινό, με συντονιστή το μέλος της Λέσχης Νίκο Κούτσια.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κινημ/κών Λεσχών Ελλάδας, Δημήτρης Καλαντίδης, ο εκπρόσωπος της Κινημ/κής Λέσχης Καλαμάτας, Α. Πετροπουλέας, ο πρόεδρος της Κινημ/κής Λέσχης Αιγίου, κ. Πανουτσόπουλος, η δημοσιογράφος Ευάννα Βενάρδου, η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα, ο πρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Αγ. Παρασκευής και μέλος της Λέσχης, Γεράσιμος Βλάχος, η δημοτική σύμβουλος Σοφία Αϊδίνη, ο πρόεδρος του Καταν. Συνδέσμού «Πανδώρα», Θ. Καραγεώργος, σινεφίλ από τον Χολαργό, την Παλλήνη, τα Βριλήσσια, την Αθήνα και η πλειοψηφία των μελών της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής.

Γλυκά προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους από ζαχαροπλαστείο της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet