Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματογράφου Αγ. Παρασκευής 19 – 22 Ιουλίου
Πολιτισμός

Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματογράφου Αγ. Παρασκευής 19 – 22 Ιουλίου

Τρεις διαφορετικές ταινίες θα προβληθούν στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» από την Τετάρτη 19 έως και το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017, στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη, Σπάρτης 1).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με προαιρετική προσφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα θα προβληθούν οι ακόλουθες ταινίες:

Τετάρτη 19 Ιουλίου & Πέμπτη 20 Ιουλίου – 21:00

«Ο κύριος Όβε»

Έγχρωμη δραματική κομεντί παραγωγής 2015 και διάρκειας 116΄, σε σκηνοθεσία Χάνες Χολμς. Πρωταγωνιστούν οι: Ρολφ Λάσγκαρντ, Μπαχάρ Παρς, Φίλιπ Μπεργκ, Ίντα Ένγκβολ.

Ο κύριος Όβε είναι ένας εσωστρεφής και στριμμένος μισάνθρωπος ο οποίος έχει χάσει πριν από λίγο καιρό τη γυναίκα του. Σκοπός του είναι «να πάει να τη συναντήσει» άμεσα, αλλά η μετακόμιση μιας φασαριόζικης οικογένειας δίπλα του θα του αλλάξει με απρόοπτο τρόπο τα σχέδια.

Τετάρτη 19 Ιουλίου & Πέμπτη 20 Ιουλίου – 23:00 και Παρασκευή 21 Ιουλίου & Σάββατο 22 Ιουλίου – 21:00

«The Philadelphia Story»

Ασπρόμαυρη αμερικανική κομεντί, παραγωγής 1940 και διάρκειας 112΄. Την ταινία σκηνοθετεί ο Τζορτζ Κιούκορ και πρωταγωνιστούν οι Κάθριν Χέπμπορν, Τζέιμς Στιούαρτ, Κάρι Γκράντ.

Ο πρώην σύζυγος μιας πλούσιας κληρονόμου επιστρατεύει έναν δημοσιογράφο και μια φωτογράφο και «εισβάλλει» στην προσωπική ζωή της για να την εμποδίσει να ξαναπαντρευτεί.

Παρασκευή 21 Ιουλίου & Σάββατο 22 Ιουλίου 23:00

«Αποχαιρετισμός στη Γλώσσα» 

Έγχρωμη γαλλική σινεφίλ ταινία, παραγωγής 2014 και διάρκειας 70΄, σε σκηνοθεσία Zαν Λικ Γκοντάρ. Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ελοϊζ Γκοντέ, Καμέλ Αμπντελί, Ρισάρ Σεβαλιέ.

Ένας άντρας και μια παντρεμένη γυναίκα έχουν σχέση. Χωρίζουν και ξαναβρίσκονται, αυτή τη φορά έχοντας μαζί τους κι έναν αδέσποτο σκύλο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet