Επιτυχημένη εκδήλωση με ποντιακούς χορούς από το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι
Πολιτισμός

Επιτυχημένη εκδήλωση με ποντιακούς χορούς από το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι

Το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε εκδήλωση με ποντιακούς χορούς, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στον χώρο του θεάτρου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» στην Αγία Παρασκευή.

Συμμετείχαν ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Ιωνίας «Σινώπη» και τον Σύλλογο Ποντίων Χαλανδρίου «Ακρίτες» ενώ υπήρχε μεγάλη συμμετοχή των μελών του Εργαστηρίου και των γονέων τους.

Η εκδήλωση περιελάμβανε σύντομη αναφορά στην ιστορία του Πόντου, χορούς από τα χορευτικά των δυο συλλόγων με παραδοσιακές φορεσιές και ζωντανή μουσική, χορό από όλους και μπουφέ που είχαν αναλάβει οι εθελόντριες της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος, ο πρ. δήμαρχος Β. Ζορμπάς,  η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για ΑμεΑ Ζ. Φωτεινού, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου – ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, οι  πρώην αντιδήμαρχοι Κ. Μοσχονά και Ε. Παπαδοπούλου, εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας, μέλη από την ημιαυτόνομη διαβίωση «Το Πέταγμα» και οι συνοδοί τους όπως και πολλοί γονείς.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet