Ανακαινίστηκε η παιδική χαρά στην οδό Τροίας στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Ανακαινίστηκε η παιδική χαρά στην οδό Τροίας στα Βριλήσσια

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής στην παιδική χαρά στην οδό Τροίας, η οποία παραδίδεται στους μικρούς Βριλησσιώτες. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε στην αναμόρφωση του χώρου, ο οποίος όταν ανέλαβε καθήκοντα η νυν διοίκηση πριν από λίγους μήνες βρισκόταν σε κακή κατάσταση. Πλέον δημιουργήθηκε ένας όμορφος και ασφαλής χώρος ψυχαγωγίας για τα παιδιά.

Ο Δήμος Βριλησσίων κατάφερε σε διάστημα λίγων μηνών να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εργασίες στο σύνολο των παιδικών χαρών των Βριλησσίων, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα και προδιαγραφές ασφαλείας.

Οι εργασίες περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων, την αποκατάσταση φθαρμένου εξοπλισμού, όπου υπήρχε ανάγκη. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε ο υποχρεωτικός ετήσιος έλεγχος των παιδικών χαρών από ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα, ένας έλεγχος ο οποίος δυστυχώς τα τελευταία χρόνια στα Βριλήσσια δεν είχε πραγματοποιηθεί. Όλες οι παιδικές χαρές της πόλης διαθέτουν πλέον σήμα καταλληλότητας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet