Διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βριλησσίων

Διευρυμένη έκτακτη σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στο δημαρχείο Βριλησσίων για την αντιμετώπιση των μετερεωλογικά προβλεπόμενων καιρικών φαινομένων, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου και αρμόδιων αξιωματικών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Στη σύσκεψη, την οποία συντόνισε ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Αλέξης Μαυραγάνης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Φυκίρης, οι διευθυντές των υπηρεσιών Περιβάλλοντος – Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικής Υπηρεσίας, Σ. Κουκλάδας και Τ. Μαρτιγόπουλος, αντίστοιχα, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας κ. Κοντομάρης και κ. Καλουμέρη, ο διευθυντής του Α.Τ. Βριλησσίων, κ. Σαραντάρης, και εκ μέρους του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού ο υποδιοικητής, κ. Ζαμάνης, και ο κ. Κλάδης.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βριλησσίων για την Πολιτική Προστασία παραμένουν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, σε επιφυλακή μέχρι την απομακλιμάκωση των καιρικών φαινομένων που αναμένεται περί το βράδυ της Κυριακής.

Ο Δήμος καλεί τους δημότες Βριλησσίων να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους όσο διαρκεί η κατάσταση επιφυλακής, με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Για οποιαδήποτε επείγουσα ανάγκη οι πολίτες μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2050500, 210 6130917, 210 6130916.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet