Δράση για μια Άλλη Πόλη: Μεθοδευμένο αδιέξοδο στο θέμα των απορριμματοφόρων στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Δράση για μια Άλλη Πόλη: Μεθοδευμένο αδιέξοδο στο θέμα των απορριμματοφόρων στα Βριλήσσια

Ότι η δημοτική αρχή «επέλεξε να ακολουθήσει συνειδητά και μεθοδευμένα έναν δρόμο κωλυσιεργίας, σπαταλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια, ώστε το αμαξοστάσιο και οι σχετικές λειτουργίες να παραμείνουν στη Ναυτική Βάση» τονίζει η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια Άλλη Πόλη, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα της μετεγκατάστασης των απορριμματοφόρων.

Μεταξύ άλλων, η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων σημειώνει ότι, «ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης αντιδρά σφοδρότατα κατά του Δήμου Βριλησσίων, ο κ. Μανιατογιάννης αλλάζει πορεία και σαν να πρόκειται για… άλλον, δηλώνει… ηρωικά ότι “δεν προτίθεται να διχάσει τις δύο κοινωνίες”, τις οποίες έχει ο ίδιος ήδη διχάσει».

Επιπλέον, η Δράση για μια Άλλη πόλη αναφέρει: «Βρισκόμαστε σήμερα πάλι στο σημείο μηδέν, απροετοίμαστοι, με τον κ. Μανιατογιάννη να επαναφέρει το “σενάριο Χατζηδάκη”, το οποίο έχει απορρίψει το Δημοτικό Συμβούλιο με την ψήφο και της δικής του παράταξης. Αλλά για όλα αυτά ευθύνεται… η αντιπολίτευση, η οποία το 2020 δεν δέχτηκε τη “λύση Χατζηδάκη”, που νομιμοποιούσε… προσωρινά το καθεστώς της Ναυτικής Βάσης για μια τριετία, με τα δύο χρόνια από αυτά να έχουν παρέλθει χωρίς καμία ενέργεια από την πλευρά των διοικούντων. Και μετά αναρωτιέται ρητορικά ο δήμαρχος Βριλησσίων αν είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε, συγκαλώντας την προσεχή Τετάρτη (4/3) Δημοτικό Συμβούλιο για να λάβουμε αποφάσεις».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet