«Ενισχυμένο» ξεκίνημα για το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος» του Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

«Ενισχυμένο» ξεκίνημα για το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος» του Δήμου Βριλησσίων

Παρουσία του δημάρχου Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση τελέστηκε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου Αγιασμός για την περίοδο 2024 -2025 στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος» του Δήμου Βριλησσίων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στον χώρο του ΚΔΑΠ ΑμεΑ προσήλθε το σύνολο των ωφελουμένων, γονείς, αδέλφια, φίλοι καθώς και το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του ΚΔΑΠ ΑμεΑ. Τoν αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Σπυρίδωνας ο νεότερος από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άνω Βριλησσίων.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης και η αντιδήμαρχος Οικογενειακής πολιτικής, Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας Λίλη Τζίμα ευχήθηκαν στους ωφελούμενους και στις οικογένειες τους καλή και δημιουργική χρονιά. Ο δήμαρχος Βριλησσίων ανακοίνωσε πως μετά από χρόνια προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι διαδικασίες για την ενίσχυση του προσωπικού της δομής με την πρόσληψη ενός εργοθεραπευτή και ενός κοινωνικού λειτουργού το αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες και εξετάζονται όλες οι δυνατότητες για τη βελτίωση των κτηριακών υποδομών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χ. Κάππας, ο αντιδήμαρχος Αστικών Υποδομών Ά. Δημαράς, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Τ. Δημητρίου, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιστικών Υποδομών Κ. Βουτσαδάκη, η επικεφαλής της παράταξης Πορεία Ευθύνης Β. Αρσένη, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Σοφία Ράπτη, ενώ από τη δημοτική παράταξη Δήμος Δημιουργίας η δημοτική σύμβουλος Ι. Κυρίτση.

Εξαιρετικά τιμητική υπήρξε η παρουσία από τον Σύλλογο Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Ατόμων με νοητική υστέρηση «Το Πέταγμα» Κυριακής Ιωάννου, προέδρου του Δ.Σ., Βασίλη Καλοπίση, διευθυντή, και Ξένου Αγγελικής, μέλους του Δ.Σ., από τα Special Olympics Hellas Κατερίνας Ποταμιάνου, μέλους του Δ.Σ., καθώς και από το 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων της διευθύντριας Νεκταρίας Κλέτσα.

Για άλλη μια φορά στο πλευρό των ωφελουμένων και των εργαζομένων στον Κρίκο βρέθηκαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Ηλ. Μποζάς, Κ. Μπλέτσα, Κ. Κασιμάτη και Βικτώρια Θεοφίλου. Οι εργαζόμενοι του 1ου και του 3ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Βριλησσίων επιμελήθηκαν το κέρασμα της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet