«Καινούργιες» περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών στον Δήμο Βριλησσίων
Βριλήσσια

«Καινούργιες» περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών στον Δήμο Βριλησσίων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαγραμμίσεων σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών στα Βριλήσσια. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενεργοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Βριλησσίων με τη Ηellas Direct οι διαβάσεις έξω από τις 18 σχολικές μονάδες της πόλης άλλαξαν όψη και είναι πλέον έτοιμες να υποδεχθούν τους μαθητές με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα συνεργεία του Safe Roads Project, εργάστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας εντατικά τις τελευταίες εβδομάδες και, σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, παρέδωσαν ανανεωμένες τις διαβάσεις έξω από τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς και αρκετά άλλα κεντρικά σημεία της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε: «Η οδική ασφάλεια συνιστά προτεραιότητα για εμάς. Ξεκινάμε από την ανανέωση των διαβάσεων για τους πεζούς και σύντομα ακολουθούν συνολικότερες παρεμβάσεις στο οδικό μας δίκτυο. Είμαι σίγουρος πως οι ανανεωμένες διαβάσεις που παραδίδονται στους συμπολίτες μας, με την ευγενική χορηγία της Hellas Direct θα συμβάλλουν ώστε οι οδηγοί να σταματούν και οι πεζοί να διασχίζουν τους δρόμους με μεγαλύτερη ασφάλεια».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet